Bioptron ljusterapi – en av våra behandlingar

Vi erbjuder flera behandlingar för kropp och själ. Många ingår i din hälsovecka och du får så många behandlingar som du behöver.  En av våra behandlingar är Bioptron.
 
Vad är BIOPTRON?

Artificiellt, polariserat solljus utan UV strålning. En väletablerad KLINISKT TESTAD metod med många behandlingsområden utan BIVERKNINGAR. Det är en medicinsk teknisk apparatur som används under professionella förhållande på sjukhus och specialiserade institutioner. Bioptron ökar produktionen av antikroppar med 50-60 % under behandlingen.

Bioptron ljusterapi stimulerar cellbildningen och ökar tillförsel av näringsämnen. Det är en ljusterapi som grundar sig på mångårig vetenskap. Det hjälper mot smärta och inflammationer. Det kan även användas vid reumatism och vid nedstämdhet. Polariserat ljus påskyndar läkningen i kroppen med 50 % enligt vetenskapliga undersökningar.

Idag är det känt att den mänskliga organismen omvandlar ljus till elektrokemisk energi, vilket aktiverar en kedja av biokemiska reaktioner i cellerna. Således är effekten inte begränsad till enbart behandlade hudområden utan det berör även hela kroppen.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN:

Vid akut och kronisk smärta, psoriasis, inflammatoriska processer i kroppen, håravfall, sårläkning, akne-problem, förkylning, depression med mera.

Comments are closed.