Individuell hälsoplan på Mistelgården

Hälsohemmet Mistelgården har mångårig erfarenhet av hälsoproblem. Vi bygger en individuell hälsoplan för att hjälpa just dig att nå resultat.

En av våra gäster berättar:

”Jag hade fått diagnosen Ulcerös kolit, enligt läkarna en kronisk tarmsjukdom som innebär medicinering livet ut. Tack vare den kunskap jag har fått på Mistelgården om hur kosten påverkar kroppen behöver jag idag inte ta någon medicin alls.”

Siv

Mistelgården Hälsohem Skåne

Vilken sjukdom du än har och vilken traditionell vård du än väljer, krävs det alltid extra hjälp från en frisk och sund kost. Vi arbetar på liknande vis med alla hälsoproblem, avgiftning, läkning och kostomläggning. Skillnaden ligger i detaljerna, var vi lägger fokus, vilka naturmediciner du får och hur din kost byggs upp.

Vi arbetar individuellt med varje enskild gäst så din tallrik kan skilja sig helt från din bordsgrannes.

Vi vill hjälpa dig att få energin och kraften tillbaka så att kroppen kan börja sin läkningsprocess. Det är alltid du själv som bestämmer var du vill lägga ribban. För höga krav och stress, skapar också toxiner.

Vi planerar din vistelse redan innan du kommer till oss för att kunna lägga upp ditt personliga program. Du har ett samtal med Anette över telefon innan du kommer till hälsoveckan. Väl på plats så har ni ett personligt samtal redan första dagen. Programmet som sätts upp för dig kan komma att ändras under veckan eftersom Anette är uppmärksam på alla förändringar som sker i ditt mående. 

Läs om vår stora hälsovecka här…

Comments are closed.