Så här går en tarmsköljning till

Du kan känna dig helt trygg.

Magmassage, Tarmsköljning, Mistelgården Hälsohem

Så här går en tarmsköljning till hos oss:

Irene som gör tarmsköljningen, har arbetat med tarmsköljning i över 17 år, och har 24 års arbete inom sjukvården. Hon har ett ödmjukt bemötande och lyhörd för gästens önskningar. Vi använder örtvatten för att  lugna och läka  tarmen. Du ligger helt skyddad med stor handduk över dig, pipen sätter du in själv. Sedan strömmar det sakta in ca 37 gradigt örtvatten i ett lugnt flöde. När du fått in de första deciliterna örtvatten masserar Irene försiktigt magen. Detta för att kunna lösgöra gammalt som inte kan lossna annars. Du bestämmer när du tycker att du vill stoppa inflödet av örtvatten.

När du känner att du vill gå på toaletten, lämnar Irene rummet. När du är klar lägger du dig på britsen igen och tar handduken över dig, sedan kallar du tillbaka Irene via ringknappen på väggen intill britsen. Under hela tarmsköljningen berättar Irene vad hon känner när hon masserar magen. Det är intressant att höra och följa med i processen. Vi använder ekologiska välkända fina oljor som tar bort mycket av dofterna som kan uppstå.

Efter tarmsköljning får du ett glas med speciell probiotica som du ska dricka. Den använder vi även till dem med svåra mag och tarmproblem. Vill du sitta kvar en stund och ta en kopp te innan du åker hem så går det bra.

Att tänka på:

Hoppa över alla starka kryddor, alkohol, läsk och godis den här dagen. Avstå från stekt mat och kött. Drick gärna ett örtvatten på kamomille eller ingefära. Soppa och vit fisk- kokt eller i ugn, går bra. Lite riven morot med lite olja innan maten som du tuggar länge är bra för tarmen. Vill du ha något mer- mixa blåbär eller hallon eller båda som du snabbtinat i gryta på plattan, mixa med lite havremjölk till en tjock gröt. Häll upp det i en skål, lägg i en msk keso.

Tarmsköljningens verkan på kroppen:

Tarmsköljningen sätter igång en utrensningsprocess. Kroppen liksom hämtar andan och slappnar av, som om du lyft bort en tung ryggsäck, en börda som kroppen äntligen blivit av med. Levern kan nu lättare börja rensa bort gamla upplagrade restprodukter, toxiner, som länge legat kvar. Detta märker du oftast redan efter första Tarmsköljningen på dina ögon, som blir klarare. Gammalt som legat i tarmvecken, smått som stort är nu borta. Det är inte alltid som det räcker med en sköljning. Ibland sitter det så mycket gammalt som inte går att få bort på endast en tarmsköljning, då krävs fler sköljningar. Men det känner Irene direkt.

Din kropp har kanske skickat ut olika typer av signaler till dig, signaler… att den behöver din hjälp. Men vi lyssnar sällan, inte förrän vi verkligen känner att; “Nu går det inte längre”! Den här dagen är DIN… du har gjort något för din hälsa och jag lovar att kroppen svarar på en gång.

Enkla förslag hur du kan fortsätta dagen i hälsans tecken:

Bli medveten om din andning; Andas medvetet, börja inandning med magen och fortsätt att fylla ut bröstkorgen. Tänka gott om dig själv. När du andas ut lämnar du de tankar som tynger dig, låt dem försvinna bort.

Avsluta dagen med ett fotbad, med någon olja du har hemma. Olivolja i vattnet går bra med en msk Himalaya salt. Tänd ett levande ljus och ha en kopp varm te med ingefära intill dig.

Efter badet smörjer du in dina fötter, du kan gott använda samma olja, torka av dem och ta på dig ett par sköna sockar.

Kryp upp i soffan, och du… låt tv-apparaten vara avstängd den här kvällen.

Läs i stället om något som gör att ditt sinne och dina tankar riktas till ditt inre, det som du så länge längtat efter…

En behandling tar cirka en timme.

Boka tid via mejl eller telefon.

info@mistelgarden.se

0735-797238

Pris: 890 kronor

Vi rekommenderar tarmsköljning särskilt vid följande problem:

IBS och Crohns, Allergi, astma, Förstoppning och diarré, Uppsvälld mage, Tarmfickor, Migrän, Trötthet, Övervikt, Candida, Försämrat immunförsvar, Hudproblem, Eksem, Acne.

Comments are closed.