Vår första vecka på Ravlunda Bränneri

 

Vi är supernöjda med första hälsoveckan på Ravlunda. Det var härligt att se våra gäster sitta ute i trädgården och njuta av Susannas goda mat.
Många av gästerna var uppriktigt positiva över den mysiga miljön. Och på kvällarna satt gästerna gärna framför brasan och småpratade.
Jag har alltid när jag kört förbi Ravlunda Bränneri, önskat att få ha mitt hälsohem där. Nu är vi där med Mistelgården. Underbart!!

/Anette Kozica

 

Mistelgården finns nu i Ravlunda, på Ravlunda Bränneri, fem kilometer från Kivik. Det är en spännande byggnad utöver det vanliga, mitt i en slående vacker natur med utsikt över ängar och hagar. Det första Mistelgårdens gäster reagerar på när de kommer innanför dörrarna är ljusinsläppet från de fönster som sträcker sig från tak till golv.

"Rav” betyder bärnsten och denna ädelsten har man sedan länge talrikt hittat vid kusten och därmed gett upphov till namnet på samhället. Nära Ravlunda ligger Haväng med vidsträckta hedar och en unik fauna. Längs strandkanten kan man vandra söderut mot Vitemölla. Det öppna landskapet bjuder på äppelodlingar och här ligger också Stenshuvuds Nationalpark. Denna del av Skåne är som en enda lång sandstrand och det finns mycket att uppleva i denna idyll på Österlen.

 

 

Comments are closed.