Information angående Corona

Allas vår hälsa och respekt för individen har självklart högsta prioritet för oss. Vi tänker på er, gäster, kunder och vänner till Mistelgården, såväl som på våra medarbetares hälsa i denna förändrade tid.

Uppdatering:
Nytt datum för stora hälsoveckan är 20:e augusti.

Vi har tagit beslutet att skjuta upp vår hälsovecka nu den  20 april.

Det är mycket uppmuntrande och ger en hoppfull känsla att det fortsätter ringa gäster som önskar komma nu i juni. Skulle det har vänt då, så blir hälsoveckan av.

Nu när vi måste flytta fram redan anmälda gäster så kommer det att bli fullt snabbare än vanligt på våra Stora Hälsoveckor under året. Ring gärna i god tid när du har tankar på att vilja komma till oss på Mistelgården. Vi kommer att sätta in en extra vecka lite längre fram på året.

Anmäl gärna ditt intresse för hälsovecka med start 1/6 och framåt i tiden. Hör av dig till Anette för att prata om din hälsa och vad du kanske kan påbörja redan nu.

Tarmsköljningar utför vi som vanligt i Glumslöv. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och uppdaterar oss efter hand som det kommer ny information. Du sitter troligtvis ensam i väntrummet. Det kan möjligtvis sitta en person till där men utrymmet är stort.

Ta hand om dig själv och varandra!

Comments are closed.