Detox morgondrink

Chlorella-pulvret hjälper till avgiftningen i kroppen och drar ut olika gifter i kroppen så det är en perfekt start på dagen om du gör någon typ av detox. Chlorella, som är en alg, är dessutom rik på antioxidanter och klorofyll. Kokosmjölken, avokadon och chiafröna gör att smoothien mättar. Detta är en av mina absoluta favoriter och jag dricker den säkert ett par tre gånger i veckan. 

Blåbärs- och Chiasmoothie

Kokosmjölk 1/4 burk 1 dl vatten 1 kryddmått vaniljpulver 1/2 Avokado 1 msk Chiafrön (blötlagda över natten helst) 1 dl Blåbär 1 tsk Chlorellapulver 1 tsk Bipollen 1/2 Banan

Lägg alla ingredienser, mixa och färdigt! 

Bipollen – vad är det?

Bipollen är bland det nyttigaste som finns och jag brukar ha det i mina morgon smoothies. Bipollen brukar användas av elitidrottare för dess hälsobringande egenskaper och det förstår man. Bipollen sägs vara ett av de mest näringsmässigt kompletta livsmedel som finns finns och innehåller många vitaminer såsom vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C-vitamin, vitamin D, vitamin E, biotin och folsyra samt en rad mineraler såsom koppar, kalcium, magnesium, mangan, selen, svavel, kalium, fosfor och järn.

*Dock, det kan framkalla allergiska reaktioner hos vissa personer särskilt hos personer med allergi mot blommor och pollen så i början, prova med försiktighet.

Dubblera din detox med en Tarmsköljning!

Tarmsköljning en av världens äldsta metoder för att behandla olika sjukdomar.

När inte matsmältningen fungerar skapar det förruttnelsebakterier som i sin tur bildar giftprodukter som kan sugas upp av tarmen.

Tarmsköljning ökar möjligheten att skapa rätt bakterieflora.

Läs mer...

Comments are closed.