
Våren kommer närmre och längtan av dess gröna klorofyll finns även i våra kroppar.
Cellerna vill spira likt grönskan som sakta ska slå ut igen.
Efter en tid av vintervila behöver vi fylla våra kroppar med bra näring för att
åter få kraften till att blomma ut och gå mot sommaren.
Något av det mest näringstäta är just, det gröna klorofyllet, och den aktiverade sprängfyllda energin i groddar.
Att göra en sallad med dessa ingredienser är som en sprudlande vårdag som du tillför din kropp i näring.
Här gör jag ett fat fyllt med en näringsfylld sallad som kan ätas ensam eller som tillbehör till det mesta.
Helt rå med tillförda rostade pumpafrön och avokado för bra fettsyror.
/Rebecca

Du behöver:
🍀 Gula mungbönsgroddar
🍀 Färsk Persilja
🍀 Färsk Koriander
🍀 Alfalfagroddar
🍀 Avokado
🍀 Rostade pumpafrön
🍀 Walnötter
🍀 Avokado
🍀 Granatäppelkärnor
🍀 Olivolja
🍀 Örtsalt

Gör så här:
Varva ingredienserna och ringla över en god olivolja och örtsalt.



🍀ENERGI-TIPS
Tillsätt 1 dl alfalfagroddar i din smoothie för att tillföra goda nyttigheter.

Jag arbetar i köket på Mistelgården och ser maten som medicin för vår självläkande kropp. Jag skapar efter gästernas behov, årstidens cykler och sammansättningen för helheten.
- Naturen är en stor och viktig del i mig och jag tar den gärna med mig in i köket. Vi har så mycket läkande kraft runtomkring oss, säger Rebecca.