Inger behövde bygga upp sitt immunförsvar

Inger fick förbättrade levervärden tack vare stora hälsoveckan.

Jag var på Mistelgården på Stora Hälsoveckan nu i mars. Jag har en kronisk hormonell bröstcancer och tar Ibrance och en östrogen-hämmare som heter Letrozol.Speciellt Letrozol påverkar levern och jag ville verkligen få hjälp att boosta den och mitt immunförsvar

Under denna vecka fick jag svart på vitt vilken fantastisk person Anette med flera på Mistelgården var.Mina levervärden har aldrig varit så bra någon gång sedan jag fick cancer. Alp 0,54 (0,70-1,9), Alat0,27 (0,15-0,75), Asat 0,26 (0,25-0,60) och P-GT 0,34 (0,5-1,2). Mina levervärden har ibland varit uppe i 1.

Så denna vecka var fantastisk för mig och jag kände mig så trygg med Anette och hennes enorma kunskap. Jag fortsätter att följa hennes råd och jag kommer absolut att åka dit igen. Jag lärde mig också mycket om min kropp och vad jag själv kan göra för att få må så bra som möjligt. Inte att förglömma fantastiska medarbetare som gjorde olika  behandlingar god mat ,fina rum och mycket intressanta föreläsningar. Stora hälsoveckan betydde oerhört mycket för mitt framtida mående.

/Inger

Comments are closed.