Lina fick hjälp att starta om, läka och skapa en hållbar livsstil

Jag har fått en otrolig kunskap i hur jag kan hjälpa mig själv. 
Jag har mer ork och glädje, min kropp svarar mig på allt jag gör och har släppt på vikt. Jag kan fokusera och hjärnan hänger med.

När jag kom till Annette var jag uppgiven på min hälsa. Jag har ansett mig vara en hälsosam kvinna och älskat kost och träning och testat på det mesta.

Men min kropp hade sagt ifrån länge att något inte stod rätt till men jag förstod inte vad utan körde på.
När jag föll ihop i en svår och lång utmattning försökte jag desperat att bli frisk igen men min kropp och hjärna kunde inte ta emot mina försök och jag visste inte hur jag skulle börja. Sedan fick jag mitt cancerbesked och jag förstod att jag behöver ta hjälp.

Jag tog emot operation för min cancer men när jag erbjöds sjukvårdens immunförsvar terapi kändes det så fruktansvärt fel i hela mig. Min kropp var i ett så dåligt skick och jag kände att jag vill inte vara med om alla hemska biverkningar och utan någon garanti att det skulle hjälpa mig.

Då kom jag i kontakt med Anette, vi gick igenom mitt hälsotillstånd och min bakgrund och en plan sattes för att hjälpa mig i min utmattning, cancer, ibs, magkatarr och vikt.

Under två månader fick jag rådgivning och stöttning av Anette. Denna fantastiska kvinna har hjälpt mig starta om mitt system från grunden, läkt mage och tarm så att kroppen kan tillgodogöra sig allt den behöver för att sedan kunna bygga upp mitt immunförsvar så cancern håller sig borta och att jag blir frisk från min utmattning.

Jag är så tacksam för allt och mår väldigt bra idag och har helt ändrat livsstil som är hållbar. Jag har fått en otrolig kunskap i hur jag kan hjälpa mig själv. Jag har mer ork och glädje, min kropp svarar mig på allt jag gör och har släppt på vikt. Jag kan fokusera och hjärnan hänger med. På min 6 mån cancer kontroll fick jag beskedet att cancern har hållt sig borta.

Så glad och tacksam! Och kan varmt rekommendera Anette och Mistelgården.

/Lina

Comments are closed.