Maja berättar om sina hälsoproblem och om vändningen

Veckan på Mistelgården var fylld av värme, kärlek, omtanke och skratt.

Nu i efterhand kan jag säga att det är det bästa beslutet jag har gjort och önskar bara att jag gjort det tidigare!

För tre år sen drabbades jag av grov akne i ansiktet och har sedan dess på egen väg försökt att få ren hud. Provade på flera olika dieter, tjugotal krämer, ett 50 tal kosttillskott som jag fått råd att ta av olika dietister och homeopater. Jag var tillslut så utmattad av att inte kunna äta vad jag ville och ständigt behöva ta så många olika kosttillskott att jag utvecklade ätstörningar. Med detta rasade jag även mycket i vikt och kände mig ständigt trött och orkeslös. Från att ha varit en glad, utåtriktad och social person blev jag helt tvärtom.

Jag blev tipsad om Mistelgården och läste om hur många som hade blivit hjälpta med sina problem. Kort därefter bestämde jag mig för att ge Mistelgårdenen chans och åkte dit utan några stora förväntningar. Nu i efterhand kan jag säga att det är det bästa beslutet jag har gjort och önskar bara att jag gjort det tidigare! Verkligen en investering i mig själv och min framtid. Jag har lärt mig otroligt mycket från både Anette och Irene. Hur mycket kosten, våra tankar och stress kan påverka oss: hur man kan balansera sin kropp och själ för att skapa de bästa förutsättningarna att vara en frisk och vital person.

Jag såg förbättringar bara efter en vecka på gården men min akne var fortfarande inte helt borta. Jag fortsatte med dieten och kosttillskotten och kan nu, en månad efter vistelsen, säga att min hud äntligen är ren!!! Jag åkte dit för att få en ren hud men kom hem med så mycket kunskap, lärdom och positiv kraft att jag nu känner mig som en helt ny person! Jag har börjat leva mitt liv igen på riktigt och kan nu njuta av livet för första gången på länge. Dessutom försvann min stora pigmentfläck som jag haft på armen i hela 15 år. Jag kan knappt tro mina ögon!

Veckan på Mistelgården var fylld av värme, kärlek, omtanke och skratt. Anette och Irene är två fantastiska och kvinnor fyllda av energi, färg och liv som besitter så mycket värdefull kunskap för att hjälpa människor att bli friska igen! De visade så mycket viljestyrka och var otroligt omtänksamma och hjälpsamma under hela veckan. Jag rekommenderar varje person som behöver hjälp med sin hälsa att besöka Mistelgården.

Katrin och Tilde stod för den helt fantastiska maten som smakade utsökt varenda dag. Ett stort tack till Tommy för alla behandlingar! Jag kan inte tacka er nog. Jag är för evigt tacksam för att jag besökte Mistelgården!

Med vänliga hälsningar,

Maja

Comments are closed.