Hälsovecka

Vi erbjuder även en enklare hälsovecka, ett bra alternativ till den exklusiva hälsovistelsen. Den är till för dig som inte har så stora problem med hälsan, men önskar komma i bättre balans och förbättra dina matvanor.

Vi hjälper dig att komma igång med nya, hälsosammare vanor och du får tid att fokusera på dig själv. Under din vistelse bjuds du på god och välgörande mat, behandlingar av olika slag och daglig yoga och meditation.

En hälsovecka på Mistelgården är mer än bara en semestervistelse med vila och avkoppling. Den hjälper dig att läka din kropp och själ i en vacker och rogivande miljö.

Vi ger dig behandlingar som rensar ut toxiner och stärker ditt immunförsvar. Du väljer själv om du vill att din kost ska bestå endast av Rawfood eller om du vill variera den med varm vegetarisk mat.

I Hälsoveckan ingår:

  • Boende
  • 3 fasta måltider om dagen
  • 2 dryckesmål om dagen
  • Örtvatten
  • Föreläsning i hur du undviker vissa vanliga välfärdssjukdomar som till exempel mag-och tarmproblem, asta och allergi m.m.

Det finns möjlighet att lägga till behandlingar.

Till exempel Tarmsköljning, detox fotbad, Bioptron ljusterapi, EFT, olika typer av massage, Psykosyntes och Regndroppsbehandling om du så önskar. Du kan även boka ett djupgående och resultatinriktat rådgivningssamtal.

Vissa tilläggsbehandlingar är inte tillgängliga alla veckor. Stäm av med oss innan du kommer.

Du kan läsa om våra behandlingar under Behandlingar.

Du kommer också att få kunskaper i hur du lagar god och välgörande vegetarisk mat och Rawfood. Den mat du har fått under veckan samlar vi i ett receptkompendium som du får med dig hem.

Kontakta oss för att prata om dina individuella alternativ och pris.

Våra hälsovistelser håller vi på underbara Ravlunda Bränneri strax utanför Kivik på vackra Österlen. Vi hämtar dig självklart på närmaste station om du inte kommer till oss med bil.

Adress:  Vitaby vägen 25, 277 37 Kivik

Comments are closed.