Kursdag

[metaslider id=1359]

Kursdag

En dag i Mistelgårdens anda kan bli ditt startskott!

Matlagningskurs i Raw food och veganmat under en lärorik och inspirerande heldag.

Välkommen till vår kursdag där du lär dig om kost och hälsa samtidigt som du tar hand om dig själv. För dig som är intresserad av att lära dig att laga och äta hälsosam mat. Alla sinnen blir tillfredsställda. Det ska vara gott, vackert och nyttigt!

Våra Kursdagar håller vi på olika, men alltid lika vackra, platser runt om i Skåne.

Maten lagar vi alltid tillsammans eftersom det är det bästa sättet att lära sig laga mat. Menyn är noga genomtänkt så du får i dig vad du behöver av proteiner, vitaminer, mineraler med mera.

Du kommer att lära dig hur viktiga proteiner och enzymer är för avgiftning av kroppen. Du får med dig enklare knep på hur du kan hålla dig ifrån olika välfärdssjukdomar. Många människor har idag problem med matsmältningen på olika vis. Under den spännande föreläsningen av Anette lär du dig mycket.

Vi som arbetar på Mistelgården har arbetat med hälsa och hälsoproblem i över 40 år och har en stark drivkraft att förmedla vår kunskap vidare. Vi arbetar med både kropp och själ då båda dessa måste vara i balans med varandra för att människan ska kunna uppnå hälsa.

Oftast har du möjlighet att boka tid för tarmsköljning under anslutande dagar.

…Kontakta oss om du är intresserad…

Mistelgården Hälsohem, Skåne

Comments are closed.