Mandel – rikligt med näringsämnen

Mandel Ett frö som växer inne i mandelträdets stenfrukt. Mandeln innehåller rikligt med näringsämnen som E vitamin, järn, fiber, kalcium, magnesium. Innehåller enkelomättat fett och är ett bra fett och proteinkälla. /Rebecca MANDELMJÖL: Ett saftigt glutenfritt mjöl med god smak. MANDELSMÖR: Att bre på smörgåsen, knäckebrödet eller toppa frukostskålen…
Färgglad påskmat
Nypon – vår nordiska flora.

NYPON Fullproppad med C Vitaminer. Det orange/mörkröd-färgade bäret lyser med sina antioxidanter och betakaroten. Även Vitamin A, Vitamin E, Järn och Magnesium finns det rikligt av i nyponet. Hud: Främjar hudhälsa. Rensar bindväven och stärker brosk. Immunförsvar: Skyddar cellerna och håller immunförsvaret i balans. Stärker din kropps motståndskraft. Kroppen: Stärker…
Fröknäcke – det bästa mellanmålet

Det bästa mellanmålet, tillbehöret när som helst på dagen eller till kvällsteet. Med det här receptet är balansen mellan olja och torrvaror i lagom proposition. Ett fröberikt knäcke. Det blir krispigt och smakrikt när fröna blir rostade och smaken får komma fram. Jag vill lägga hyllningen till sesamfröet i detta…
Vilken olja ska jag använda vid matlagning?

Funktionen av fett i kroppen är viktig och kvalitén av vilken sort du väljer är avgörande för din hälsa. Bränsle för dina cellers optimala funktion, reparation och uppbyggnad. Samt bidrar till ett fulländat näringsupptag. När det gäller tillagning av mat i högre temperaturer är kokosoljan som tåligast och skadas inte alls…
Röd Lins Soppa med kokos, ingefära, lime och selleri
Grön kraft och energi

PUMPAFRÖN – Grön Kraft och energi Ett väl användbart frö med många hälsoeffekter, nyttiga fetter och bra protein. Fullproppad med magnesium, fosfor, järn och zink som har en bidragande effekt på immunförsvar och hormonernas funktion. Den gröna färgen visar sin höga andel av antioxidanter och klorofyll. Innehåller även tryptofan en byggsten…