Ditt nästa kapitel 2025

Vi står mitt i att kliva över. Till ett nytt färskt År. Ett nytt oskrivet kapitel. Hur önskar du ditt År? Hur vill du känna dig under nästkommande År? Visst är det skönt att sätta en punkt och börja på nytt. Att släppa taget om saker som inte är för…

Läs mer…

Janssons frestelse – nyttig och vegansk

Janssons frestelse har jag gjort i många goda varianter. Potatis i krämig tappning tillsammans med någon form av sälta. Här använder jag B-jäst flingor som jag blandar tillsammans med mixade rostade pumpakärnor och havssalt. Den här gången serverar jag frestelsen med bräckt grönkål och en citrussallad. /Rebecca

Läs mer…

Blomkål på bästa sätt

En väl marinerad kryddig blomkål blir som godast när den får tiden på sig, att dra till sig alla smaker, med värmen som låter blomkålen samtidigt sakta mjukna. Jag steker den mjuk med en krispig yta och låter den få blanda sig med en nygjord ljummen krämig hummus. En fantastisk kombination….

Läs mer…

Tångbad ger en fantastisk utrensning

Att omge dig helt av vatten. Att fullt ut vara hållen av vattnets totala genomsköljande vågor är en fantastisk utrensande form som tångbad ger. Vattnet har den förmågan att vägleda kroppen för avslappning. I det avslappnade tillståndet öppnas mottagligheten för tångens fantastiska oljor, spårämnen och aminosyror som utlöses i vattnet….

Läs mer…

Kantareller på en ljummen toast av sötpotatis

Kantarellen. Skogens Guld. Med ett underjordiskt nätverk som blommar upp i en fantastiskt vacker svamp. Sammanlänkat under jord och ovan jord. Likt oss själva, när Allt får länkas samman kan guldet växa fram. Här presenterad som en kantarelltoast på ett nytt sätt. På en ljummen toast av sötpotatis. /Rebecca

Läs mer…