Inge berättar sin historia
Gulröd böngryta
Gulröd böngryta 1 gul lök1-2 vitlöksklyftor2 msk kokosolja1/2 fänkål1 stor morot3 cm färsk ingefära1 burk krossade tomater1 burk kidneybönor, sköljda1 tsk gurkmeja1 msk rosmarin1-2 krm chilipepparknappt 1/2 dl tomatpuréörtsalt
Dinkel- och squash-bröd
Här kommer ett bröd fullt av näring och bra saker. Kall dinkelgröt2 1/2 dl riven och ur-kramad squash2 tsk Himalaya-salt2 msk brödkryddor2 dl kallt vatten1 1/2 dl mandelmjöl1 1/2 dl rismjöl eller havremjöl1 1/2 dl hela linfrön3 tsk bakpulver2 ägg (för veganer: byt ut mot psylliumhusk, några matskedar).dinkelmjöl (inte den…
Matlagningskurs i oktober
Melonsorbet
Elisabet berättar om sin Ulcerös Colit och hälsoveckan
Jag har sedan 25 år tillbaka en kronisk inflammation i tjocktarmen, Ulcerös Colit. Även fast mina symptom hållits i schack med mediciner, så anmälde jag mig till Stora Hälsoveckan för att testa om det skulle vara möjligt att få en fungerande mage med hjälp av kost och ”avgiftning” enligt Mistelgårdens…
Kostens inverkan på kroppen
Louise är en av dem som har fått hjälp med sina mag-och tarmproblem på Mistelgården. Louise har varit på Mistelgården och fått hjälp med att få igång en naturlig läkning i mag- och tarmsystemet. Hon är en av många som varit gäst på Mistelgården och som lyckats med vår vägledning…